A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Запрацював пункт прокату реабілітаційних засобів при КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради.

Дата: 17.02.2022 13:37
Кількість переглядів: 1999

Іноді у житті складаються такі ситуації, коли особи похилого віку або особи, які отримали травму, стають тимчасово малорухомою групою населення. Опинившись в складній життєвій ситуації, людині або родичам, які доглядають за нею доводиться пристосовуватися до нових умов, адаптуватися до потреб, що виникають у зв’язку з інвалідністю або хворобою. Перед ними постає купа питань: спочатку де купити недорогі технічні засоби реабілітації тимчасового використання, а потім, після одужання,  як його продати? І тут на допомогу приходить пункт прокату засобів реабілітації,

Пункт  прокату засобів реабілітації створений рішенням сесії Таврійської сільської ради при КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради для надання засобів реабілітації жителям громади.

В першу чергу отримати засоби реабілітації матимуть громадяни, які обслуговуються структуриними підрозділами КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради.

Послуги пункту прокату спрямовані на зменшення обмеження життєдіяльності, відновлення здатності до самообслуговування та соціальної активності, пересування.

На сьогодні в пункті прокату в наявності є інвалідні візки, палиці, ходунки, милиці.  Для поповнення матеріально-технічної бази пункту прокату КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради тісно співпрацює з Запорізьким благодійним фондом «Маріам»

Засоби реабілітації  видаються безкоштовно для тимчасового користування громадянам.

Для отримання засобів реабілітації треба звернутися до КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради громадянам необхідно надати такі документи

  •  заява;
  •  довідка від сімейного лікаря ;
  • ксерокопія паспорту та ІДН.

 

Для отримання засобів реабілітації звертатися до

КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради за адресою:

 С.Таврійське, вул.Центральна, буд 40

 

За інформацією КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора