A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Дата: 16.02.2022 14:01
Кількість переглядів: 2460

Відповідно до Указу Президента України, з метою консолідації українського суспільства, 16 лютого 2022 року в Україні оголошено Днем єднання!

О 10:00 годині урочисто пролунав Державний Гімн України та піднято Державний Прапор України у всіх установах Таврійської громади.

В центральній парковій зоні с. Таврійське відбулися урочистості за участі представників місцевої влади, депутатського корпусу, працівників організацій, місцевих активістів. В знак Всеукраїнського єднання наприкінці заходу всі присутні розгорнули величезний Державний Прапор України.

Прапор уособлює для нас Україну, єдність усіх українців, уособлює наш дух і нашу звитягу, нашу силу та нашу мужність. Додає нам впевненості, сили та мужності, додає нам віри в себе та віри в Україну, віри в наші можливості.

Також в Таврійській сільській бібліотеці розгорнута тематична викладка літератури «Наша сила в єдності», яка доступна для всіх читачів громади.

З Днем єднання! Хай живе Україна! Навіки – вільна! Навіки – незалежна! Хай мир, спокій та щастя панують на нашій рідній землі!!!

                                                                                                             За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора