A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради вітає з Новим роком

Дата: 30.12.2021 12:56
Кількість переглядів: 1596

Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість створити всі умови для подальшого розвитку. Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Сьогодні громадяни поважного віку, які обслуговуються КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради приймали вітання на дому з Новим роком та Різдвом Христовим з врученням новорічних подарунків та продуктових наборів.

Нехай рік прийдешній і різдвяні свята – вісники оновлення, віри у диво та здійснення мрій будуть щасливими для кожного, принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому , виправдають ваші самі добрі надії і прагнення, обдарують щедрою долею, міцним здоров’ям, любов’ю і затишком в оселях, принесуть достаток і добробут вашим сім’ям.

Від усього серця вітаємо вас із самими довгоочікуваними і світлими святами — Новим Роком та Різдвом Христовим!  

 

За інформацією КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора