A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

НОВОРІЧНА КАЗКА «У ПОШУКАХ ДІДУСЯ МОРОЗА»

Дата: 29.12.2021 13:41
Кількість переглядів: 1948

 

У рік новий трапляються дива,
І оживають казочки минулі.
А ось вам друзі, казочка нова,
Хоч може здатися, що ви її вже чули.

Вже так близько Новий 2022 рік, який принесе з собою величезну кількість неймовірних моментів. В святковій атмосфері 28 грудня в Таврійському сільському будинку культури відбулися новорічні ранки для дітей початкових класів закладів освіти громади.

Вся команда працівників КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» активно готувалась до свята. Декорації, фотозони, реквізити для конкурсів – все це зроблено власноручно з любов’ю до дітей.

Маленькі глядачі з задоволенням поринули в неймовірний світ чарівної казки «У пошуках Дідуся Мороза». Всі герої казки - співробітники та учасники художньої самодіяльності Центру культури.

Діти із задоволенням допомагали Снігурочці пройти всі перешкоди, щоб знайти дорогу до викрадачів та врятувати Дідуся Мороза. Новорічна казка повела учасників дійства в «підводне царство» до Нептуна, в жарку країну до Аладіна, і навіть до агенції чарів Баби Яги. Діти виконували всі завдання і в кінцевому результаті Дідуся Мороза врятовано від розбійників.

Протягом усієї казки дітвора співпереживала та раділа за героїв. Під час розважальної програми діти стрибали, танцювали, грали в ігри, відгадували загадки. Було весело, спекотно та радісно.

Після програми відбулась фотосесія. Кожен міг сфотографуватися з казковими героями, які привітали всіх дітей з Новорічними святами, а Дід Мороз подарував довгоочікувані подарунки.

Дивовижна казка, повна пригод, несподіваних чудес і сучасного святкового чарівництва подарувала всім глядачам добру прекрасну атмосферу, що залишиться надовго. Кожен, хто відвідав казку, отримав море позитивних емоцій і, звичайно, незабутні враження від дивовижного свята!

Вітаємо всіх з Новим роком! Веселих свят!

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора