A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітання з нагоди Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 11:08
Кількість переглядів: 1848

6 грудня в Україні відзначається свято – День Збройних Сил України. Цей день є святом мужності, сили, впевненості, надійності, шляхетності та вірності, тобто тих якостей, які асоціюються у нас зі справжніми захисниками та захисницями. Це свято сильної, відкритої, безкорисної і непідкупної дружби, що проходить перевірку небезпекою та ризиком.

Воїни-українці показали всьому світу, що не тільки зі зброєю в руках вони боронитимуть свою землю, але й берегтимуть життя мирного населення, надаватимуть допомогу мешканцям окупованих територій, які потрапили під тиск агресора. Сьогодні свято кожного громадянина, який пов’язав свою долю з військовою справою, став на захист разом із державою, тих, хто захищає Україну на передньому краї.

З нагоди свята в бібліотеках Таврійської громади до уваги читачів представлені тематичні виставки літератури: «На варті незалежності: Збройні сили України» в Юрківській сільській бібліотеці та «Героїв стежина від батька до сина» в Таврійській сільській бібліотеці.

На виставках розміщені матеріали про солдат і офіцерів Збройних сил, які гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. З історією української зброї, війн та збройних конфліктів, військовою символікою держави та становленням Збройних сил знайомлять читачів бібліотеки книги, розміщені на виставках.

Щиро вітаємо з Днем Збройних Сил України та бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, багатирського здоров’я, звершення всіх ваших мрій та МИРУ!

Збройні сили України —

Слава, гордість, міць країни!

Захищають мир, свободу

Служать рідному народу!

 

Щира шана і подяка

Хлопцям, молодим солдатам,

Що строкову службу чесно

Сприйняли, як борг почесний!

 

Матері й батьки шановні

Вихованням послідовним

Відчуття патріотизму

І повагу до Вітчизни.

 

У серцях синів зростили —

Вартувати відпустили

Мирну, вільну і єдину

Незалежну Україну!

 

Тож вшануймо в день святковий

Всіх без винятку військових!

Завдяки їх чесній службі

Живемо у мирі, дружбі!

Адже мир тоді панує,

Коли армія чатує!

 

Низький уклін вам, дорогі наші захисники!

Слава Україні! Героям слава!

 

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора