Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Здорові немовлята

Дата: 03.09.2021 09:36
Кількість переглядів: 1193

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.


Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» продовжує національний збір коштів на неонатальне обладнання у дитячі лікарні України!

 

Збір коштів на закупівлю такого обладнання організовується по всій країні в рамках 16-ї Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята » з 1 квітня по 30 вересня 2021 року .

 

Новонароджені діти потребують особливого догляду та безпеки. Саме від того, як ми забезпечимо своєчасну діагностику передчасно народженим дітям або дітям з різними патологіями та вадами, залежить, яким буде здоров’я населення нашої країни.


За даними медичної статистики, біля 10 % діток не можуть самостійно розпочати якісне життя після народження та потребують медичної допомоги, яка є надзвичайно високовартісною. Найбільш уразливою ланкою пацієнтів є дітки, які народилися передчасно – раніше 37 тижнів внутрішньоутробного розвитку, діти з гіпоксичним пошкодженням головного мозку та діти з уродженими вадами розвитку.

 

Завдяки акціям «Серце до Серця» за 15 років існування українці забезпечили сучасним медичним обладнанням дитячі лікарні більше ніж на 50 мільйонів гривень.

Фото без опису

 

Адміністрація комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Таврійської сільської ради Запорізького району Запорізької області звертається до жителів Таврійської ОТГ взяти участь у благодійній акції «Серце до серця», яка буде тривати до 30 вересня 2021 року.

 

Скриньки для збору коштів розміщені на території Таврійської  громади(в магазинах, аптеці на автозаправці).

 

Потурбуватись про безпеку та здоров’я малюків, зробивши благодійний внесок – це те найменше, що ми, дорослі, можемо зробити на шляху допомоги дітям.

 

За інформацією КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень