A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: ЩИРА ПОДЯКА ЗА ПІДГОТОВКУ ДО СВЯТ КП «ТАВРІЙСЬКДОБРОБУТ»

Дата: 25.08.2021 15:16
Кількість переглядів: 2190

Співробітники КП «Таврійськдобробут» звикли виконувати свою роботу і не чекати подяки за це. На жаль, ми дійсно рідко говоримо спасибі, вважаючи, що за цю роботу отримують зарплату, не замислюючись про те, що у нас особливе КП.

 

Кожен працівник — це чарівник, крім того, всі створені дитячі майданчики, зони відпочинку зроблені їх руками, а наші свята … організаційно-технічні питання … це все КП «Таврійськдобробут». Вони в день свята приходять на роботу, коли ми ще спимо, а йдуть, коли свято завершено.

 

Наші слова в першу чергу до всіх жителів, щоб знали, розуміли і поважали хлопців, які роблять все, щоб місце де ми живемо стало чистіше і сприятливіше для життя. І пам’ятали, що це не просто працівники, а звичайні люди зі своїми проблемами, радощами і прикрощами, у них є душа, яка болить і злиться від того, що не цінують їхню працю.


Не так часто ми, на жаль, говоримо їм спасибі за таку важку і щоденну працю, яку багато хто сприймає як щось само собою зрозуміле.

 

Таке універсальне підприємство та гарну атмосферу в колективі міг створити справжній керівник Трюхан Андрій. Величезне спасибі, хлопці (Агапов Олександр, Горбань Алім, Касьянок Ігор та Юрій), за Вашу працю, за ваше терпіння, з великою повагою і величезною вдячністю ставимось до всього вашого колективу.

 

Бажаємо щастя, добробуту, віри у власні сили Вам та Вашим родинам, міцного здоров’я і, звичайно, подяки та поваги від людей!

 

 

За інформацією КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора