A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відбулися урочистості до Дня Державного Прапора України

Дата: 23.08.2021 17:00
Кількість переглядів: 1746

Україна сьогодні відзначає День Державного Прапора України. 23 серпня в Таврійській громаді відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України.

 

Стільки років майорить над нашою країною синьо-жовтий стяг, що є символом національної єдності, честі та гідності, незламності та прагнення до свободи!

І саме сьогодні наш прапор займає таке особливе і значуще місце в серці кожного з нас. Саме він надихає на перемоги наших воїнів та чемпіонів. Саме він – в наших руках під час найважливіших подій!

В урочистостях, які відбулися в парковій зоні Таврійської сільської ради, взяли участь представники місцевої влади, депутатського корпусу, працівники організацій, місцеві активісти.

Почесну місію підняття Державного Прапора виконав голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко.

«Щиросердечно  вітаю Вас  з Днем Державного Прапора України. Нехай синьо-жовтий  стяг і надалі вселяє в серця кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради  свого краю, заради  майбутнього наших дітей,  нашої неньки -України. Щиро бажаю, щоб мир і спокій  на нашій землі настав якомога  швидше, щоб українські воїни повернулися в свої  родини  живими і неушкодженими. Зичу Вашим сім’ям,  родинам  міцного здоров’я і добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і завтрашньому дні, достатку і нових звершень! Любіть Україну! Пишайтесь її символами! Шануйте  наших Героїв!  Вивчайте історію! Будьте гордими, що Ви українці!» - з такими словами привітав усіх голова Таврійської громади Микола Свириденко.

Під час заходу голова вручив подяку Запорізької обласної державної адміністрації Темченко Марії Федорівні, грамоту Запорізької районної державної адміністрації та районної ради Скубіній Олені Василівні.

Патріотичні музичні композиції велично лунали у виконанні солістів КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» - Тетяни Темненко та Ганни Литвиненко.

Наприкінці заходу всі присутні урочисто розгорнули величезний Державний Прапор України.

Прапор уособлює для нас Україну, уособлює єдність усіх українців, уособлює наш дух і нашу звитягу, уособлює нашу силу та нашу мужність. Надихає та веде за собою усіх нас до перемоги, до звершень, до досягнень, до тих цілей, які ми не боїмося перед собою ставити. 

Прапор України додає нам впевненості, сили та мужності, додає нам віри в себе та віри в Україну, віри в наші можливості.

Об’єднавшись навколо синьо-жовтого прапора, ми впевнено рухаємось у напрямку розбудови нашої держави, ми впевнено рухаємось до європейських цінностей, які поставили собі за мету, ми впевнено рухаємось у завтрашній день. 

За інформацією

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора