A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Таврійська громада відсвяткувала 30-річчя Незалежності України

Дата: 22.08.2021 17:54
Кількість переглядів: 2217

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

 

30-у річницю незалежності України Таврійська громада відсвяткувала 21 серпня в селі Юрківка.

 

Свято організували так, щоб було цікаво і малечі, і дорослим. Громада подбала про те, щоб кожна хвилина була змістовно заповнена.

 

Для юних мешканців були організовані зони відпочинку та розваг: батути, катання на поні, солодка вата, морозиво.

 

Розпочали святкування з конкурсу малюнків для малечі.

 

Справжнім подарунком для жителів та гостей громади став святковий концерт, подарований творчими колективами КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту», що відбувся під бурхливі оплески глядачів.

 

Завдяки працівникам Центру культури присутні могли насолодитися масштабним співучим зорепадом та запальними танцями.

 

Свої виступи глядачам подарували: танцювальний колектив «Ритм» (керівник Ганна Литвиненко), танцювальний колектив «Колорит» (керівник Анна Тарасенко), вокальний колектив «Дзвіночки» (керівник Ірина Нагурна), вокальний колектив «Зоряниця» (керівник Тетяна Темненко), вокально-інструментальні ансамблі «Креатив» та «Імпульс» (керівники Павло Попович та Оксана Данильченко), вокальний гурт «Атмосфера»; а також вокалісти Ганна Литвиненко, Анна Чирко, Юлія та Діана Пилявські, Тетяна Темненко.

 

З вітальним словом виступили Таврійський сільський голова Микола Свириденко та староста с. Юрківки Олександр Трюхан.

 

«Ми йдемо важким шляхом, але у правильному напрямку. І в день народження держави, у день головного свята всіх українців щиро дякую Таврійській громаді за натхненний труд, невтомну працю, активну громадську позицію та небайдужість. Все в Україні буде добре, бо вона багата щирими, працьовитими та відважними людьми! З нагоди Дня Незалежності України бажаю вам міцного здоров’я, щедрої долі та добра. Нехай радість та достаток будуть у кожній родині. А над Україною запанує мир!» - зазначив у своєму виступі очільник громади Микола Свириденко.

 

Громадою була організована виїзна торгівля. Гості та жителі громади мали змогу скуштувати українські страви. Господині з любов’ю їх готували та запрошували поласувати всіх бажаючих.

 

Дорослі і діти гуляли, веселились, спілкувались, робили знімки біля неймовірних фотозон і просто відпочивали. Цьому сприяла погожа днина і насичена культурна програма.

 

Святкова дискотека під відкритим небом під веселу та запальну музику завершила насичену програму свята.

 

Свято відбулося у прекрасній, доброзичливій атмосфері.

 

Щиро вітаємо жителів та гостей нашої громади з Днем Незалежності України! Ми пишаємося нашою країною і з гордістю відзначаємо це державне свято!

 

Від щирого серця бажаємо всім щастя та міцного здоров’я, добра й достатку, миру та щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України! Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора