A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Святкуємо Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 14:12
Кількість переглядів: 1671

Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій. Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

 

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

 

Працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради запланували ряд заходів для організації дозвілля дітей Таврійської громади.

 

Напередодні свята в Таврійській та Юрківській бібліотеках оформлені тематичні книжкові виставки: «Поважайте…Чисте, ясне, святе дитинство!» та «Світ щасливого дитинства».

 

«Хай сонцю і квітам всміхаються діти» за такою назвою в Таврійській бібліотеці пройшла літературна година, присвячена Міжнародному Дню захисту дітей.

 

Святкового настрою додала тематична виставка виробів вихованців гуртка декоративно-прикладного мистецтва. Дітки виготовили дерево бажань, на якому написали свої мрії та побажання.

 

Святкування дня захисту дітей чудова традиція, яка дарує дітям можливість наповнитись радістю, добротою, дружбою, а також навчитись допомагати один одному, діяти в команді.

 

01 червня в фойє Таврійського сільського будинку культури відбулося традиційне свято настання літа, яке зібрало в дружнє коло маленьких таврійчан.

 

Діти не просто відпочивали, а робили це активно. На них чекала насичена програма: загадки, номери художньої самодіяльності, ігрова розважальна програма.

 

Зичимо всім дітям міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок та веселого літа!

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора