A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вшанували пам’ять солдата Олександра Тинянова

Дата: 19.05.2021 11:30
Кількість переглядів: 1856

19 травня в селі Таврійське, на центральному кладовищі, відбулося покладання квітів до могили солдата-захисника Олександра Сергійовича Тинянова до четвертої річниці його смерті.

Олександр народився у Вінниці 17 червня 1990 року. Саме там пройшло його дитинство, юність. У 12 років хлопець залишився круглим сиротою. Ним опікувались дідусь з бабусею. Дідусь був військовим, тож не дивно, що юнак закінчив Київський військовий ліцей і майбутнє пов’язав з армією.

Служив Олександр в 55 артилерійській бригаді півтора року. На передовій Олександр з 2014 року. Він вижив у пеклі Іловайська, Дебальцевого, Курахового, Мар’їнки, а Ясинуватська розв’язка стала для нього фатальною. 19 травня 2017 року в Дніпропетровській лікарні від помер від отриманого поранення.

Нагороджений багатьма орденами та медалями.

До пам’ятника полеглого бійця прийшли представники органів місцевого самоврядування, громади.  Вшанували пам’ять загиблого бійця-патріота, котрий до кінця виконав свій обов’язок, зберіг вірність військовій присязі, рідному народу, Батьківщині, родині.

Зі словами скорботи виступив голова Таврійської сільської ради Свириденко Микола Олександрович.

На Сході нашої країни точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Але ми знаємо, що ми – єдині, що перемога буде за нами. Єдина Україна – іншого шляху у нас немає.

Саме за це зараз воюють наші герої. На полі битви – захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку-Україну.

Єдине, що усім нам під силу – це мовчки віддати честь Патріоту, який поклав найцінніше, власне життя, за Україну, за мир для своєї сім’ї і зробити все можливе, аби пам’ять про Героя жила вічно, щоб ця жертва не була даремною.

Присутні схилили голови перед світлою пам’яттю Олександра Тинянова і подвигом славних синів України – наших земляків, які загинули, вшанували їх хвилиною мовчання та поклали квіти до могили бійця-патріота.

Щодня, у жорстокій боротьбі Україна втрачає своїх синів. Кожен із загиблих воїнів залишиться у нашій пам'яті,  вдячність за їхній подвиг житиме у серцях українців.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора