Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання з  Днем пам’яті та примирення та з Днем Перемоги!

Дата: 06.05.2021 15:01
Кількість переглядів: 1422

Усе більше віддаляються від нас грізні роки Другої світової війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не владний над ними, їх не стерти  з пам'яті народної.

Ми з вами – нащадки воїнів, які зробили вирішальний внесок у завершення тих страшних днів, але при цьому наша Батьківщина зазнала чи не найбільших втрат. Важко сьогодні знайти українську родину у родоводі та пам’яті якої немає особистих втрат від тієї війни. У ці дні ми згадуємо всіх тих, у кого ми у безкінечному борзі за наше життя, схиляємо свої голови  перед полеглими на полях битви, у концтаборах…

Невпинно наближається і той день, коли ми не матимемо жодного свідка Другої світової війни, тому закликаємо кожного з вас у ці дні віддати шану та вклонитися нашим  живим ветеранам.

Пам’ятаймо, що перемога над нацизмом далась нам та усьому світові надзвичайно високою ціною!

Напередодні  Дня Перемоги учасники війни, учасники бойових дій, які отримують послугу догляд вдома в КУ "ЦНСП" Таврійської сільської ради  приймали вітання на дому. До ветеранів завітали голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко, директорка КУ "ЦНСП" Таврійської сільської ради Надія Кернична, завідувачка відділення соціальної допомоги вдома Оксана Таран, привітали з Днем Перемоги, побажали міцного здоров’я, миру, довголіття, і щоб кожен день вашого життя дарував Вам справжнє щастя, радість і добрі посмішки.

З Днем пам’яті та примирення!

З Днем Перемоги!

За інформацією КУ "ЦНСП" Таврійської сільської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень