A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Все залежить тільки від нас!

Дата: 05.05.2021 16:56
Кількість переглядів: 1386

Традиційно, напередодні поминальних днів, кожен з нас впорядковує могили померлих родичів. Проте виходить так, що в одному місці прибирають, а в іншому смітять. Зрештою дійшло до того, що біля могил, розташованих вздовж стежок, утворюються смітники. Туди зносять сухе листя, гілки, вицвілі букети, дерев’яні хрести  та різний пластик. Перед очима постає картина, яка не личить місцю, де «покояться» тіла рідних та близьких..

Хоча, з року в рік, комунальники облаштовують спеціальні місця збору, де скидається сміття, та марно: громадяни вчиняють по-своєму, сміття викидають там, де їм зручно! Що ж, залишається лише чекати, що все ж таки сумління переможе черствість і могили близьких перестануть «потопати» в купах сміття.

Якщо кожен з нас не пройде байдуже повз кинутої пляшки, зупинить людину, що смітить на його очах, відгукнеться на заклик провести день довкілля та прийме в ньому участь, навчить дитину правилам культурної поведінки на вулиці – ми будемо жити в чудовій та чистій громаді. Все залежить тільки від нас!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора