A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання з Великоднем

Дата: 29.04.2021 16:14
Кількість переглядів: 1460

Великдень — найдобріше та найсвітліше свято. Воно приходить до нас разом зі справжньою весною, символізуючи оновлення та відродження.

В цей святковий день серця людей наповнюються радістю та любов’ю до ближніх, а у душах пробуджуються надії та сподівання на краще.

Сьогодні, голова Таврійської сільської ради та адміністрація КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради привітали з наступаючим Великоднем громадян похилого віку та багатодітні сім’ї Таврійської ТГ, які знаходяться на обслуговуванні в Центрі. Завдяки добрим та співчутливим серцям наших благодійників, підприємців: Олександра Кугаєнка, Віктора Хоменка, Анатолія Гури та за підтримки сільського голови Миколи Свириденка родини отримали «Великодні кошики».

Напередодні великого свята усіх жителів Таврійської громади від щирого серця вітаємо  зі світлим Христовим Воскресінням! Нехай це свято Воскресіння Христового покладе початок новим перемогам і звершенням у Вашому житті. Нехай здійсняться всі Ваші добрі задуми і справи, мрії та прагнення.

Бажаємо, щоб ніколи не залишало Вас і Ваших рідних Боже благословення, Господня ласка зігрівала, обдаровувала міцним здоров’ям, приносила добро, радість та щастя!

Христос Воскрес!

 

                                                                                                                  За інформацією КУ «ЦНСП» Таврійської с/р 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора