A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Шановні жителі територіальної громади!

Дата: 31.03.2021 14:07
Кількість переглядів: 1335

На сьогодні величезною загрозою для екології нашої громади, та й не тільки нашої, є невідповідальне та байдуже ставлення до довкілля. Кожен хоче бачити чисті вулиці, зелені парки, прибрані зупинки, але багато хто не хоче зрозуміти, що благоустрій села починається з кожного його жителя, а не з роботи комунального підприємства. Все частіше можна побачити ситуацію, коли сміття викидають прямо з авто вздовж доріг, молодь залишає порожні пляшки та пакунки прямо на дитячих майданчиках, не вважаючи за потрібне викинути їх до сміттєвих баків, які знаходяться за 10 кроків від них. У багатьох людей відсутнє відчуття відповідальності за стан навколишнього середовища.

З приходом тепла в громаді почалися роботи щодо прибирання центральних вулиць, паркових зон, прибудинкових територій тощо.

Тому звертаємося до тих підприємств, громадян, громадських організацій, які ще не приступили до прибирання, долучитися до проведення благоустрою на своїх ділянках із дотриманням санітарних вимог під час карантину. Із рішенням про закріплення територій ви можете ознайомитися за посиланням https://tav.gov.ua/news/1617168984/.

Якщо вам необхідно утилізувати сміття, зверніться до КП «Таврійськдобробут» або зателефонуйте за номером 099 930 1141, 097 219 6119, вони швидко відреагують та нададуть платну послугу.

Шановні мешканці громади, долучайтесь до прибирання прибудинкових територій, проводьте озеленення та покращуйте довкілля навколо себе, адже ми повинні любити свій край, свою маленьку батьківщину.

Дякуємо за підтримку!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора