A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вшанування осіб з особливими потребами в КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Дата: 03.12.2020 13:43
Кількість переглядів: 679

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Адже ми всі рівні перед Богом.

День 3 грудня покликаний привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, захисту їхніх прав, гідності та благополуччя. Він є нагадуванням людству про обов’язок виявляти турботу і милосердя  до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з інвалідністю. Захищаючи гідність інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.

На обслуговуванні в КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради є люди з особливими потребами, які отримують послугу догляд вдома у відділенні соціальної допомоги вдома. Сьогодні, 3 грудня соціальні робітники КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради вручили їм продуктові набори на дому побажали міцного здоров’я, витримки та оптимізму.

Без уваги не залишились і діти з особливими потребами, яких відвідали директорка КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради Надія Кернична та завідувачка відділення соціальної допомоги вдома  Оксана Таран вручили солодощі, побажали здоров’я,  тепла, добра, здійснення їхніх мрій.  

 

За інформацією КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора