Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відзначення Міжнародного дня інвалідів

Дата: 03.12.2020 12:41
Кількість переглядів: 994

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я, і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують допомоги і уваги. 

 

Кожен день у житті людей з особливими потребами наповнений прагненням пристосуватися до самостійного життя у суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі та оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не залишає їх. Головне для них, що життя є і воно продовжується.

 

Традиційно ветеранська рада Таврійської громади на чолі з головою ветеранської організації с. Таврійське Таїсою Тітовою, головою ветеранської організації с. Юрківка Катериною Назаренко організовують допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями, не залишаючи їх без уваги. В цьому році дев’ятнадцяти нашим землякам  були вручені подарунки.

Щиро вдячні за підтримку, чуйність і допомогу небайдужим місцевим підприємцям - Ігорю Кугаєнку, Якову Маринченку, Олександру Коваленку, Василю Петровському, Ірині Кіт, Володимиру Кушніренку, Валерію Тюріну, Мажалі Хакіму  та керівникам СФГ «МІРАЖ» -Віктору Хоменку, ПАВП "ФІРМА АГРО-КЛАС" – Анатолію Гурі, СФГ «КАРПЕНКО О.І.» - Олександру Карпенку.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора