A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Шановні платники податків!

Дата: 16.11.2020 12:50
Кількість переглядів: 462

Податкова інформує, що відповідно до пп. 1 п. 6 р. 1 Закону України від 14.07.2020 №786-І «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб - підприємців» 07.11.2020 набрали чинності зміни до статті 42 Податкового кодексу України щодо листування контролюючих органів ДПС засобами електронного сервісу ДПС «Електронний кабінет платника» з платниками податків, які подають звітність в електронній форміта/або пройшли електронну ідентифікацію он-лайн в «Електронному кабінеті», та які подали Заяву про бажання отримувати документ через Електронний кабінет(J/F13191601).

На веб-порталі Головного управління ДПС у Запорізькій області, та у соціальних мережах Інтернет (сторінка ГУ у Фейсбуці, Телеграм-канал ДПС) вже розміщена покрокова інструкція щодо налаштування онлайн-листування з контролюючими органами ДПС. Пропонуємо ознайомитись з матеріалами про переваги онлайн-листування з ДПС.

Післятехнічної реалізації Електронного листування контролюючі органи отримаютьможливість направляти засобами електронного сервісу ДПС «Електронний кабінет»,а, в свою чергу, платники податків отримувати:

- податкові повідомлення-рішення;

- податкові вимоги, інші документи зпитань адміністрування податків, зборів, платежів;

- документи податкового контролю, утому числі з питань проведення перевірок, звірок тощо.

                  ЗапрошуємоВас вже зараз подати відповідну Заяву через Електронний кабінет(J/F13191601) таобмінюватись  інформацією з контролюючимиорганами в електронному вигляді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора