A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Перша річниця Дня громади у Таврійському

Дата: 31.07.2017 16:56
Кількість переглядів: 1369

28 липня 2017 року у центральному парку с. Таврійське відбулось святкування першої річниці об’єднання Таврійської територіальної громади. Святкова програма розпочалась з 10:00 години: - для дітей почали свою роботу надувні гірки, батути, невеличка поні увесь день катала захоплену малечу.

З 16:00 години піснями, гуморесками, танками та іншими виступами порадували місцеві таланти Таврійського сільського будинку культури, квартет КУ «Таврійський будинок інвалідів», гості з с. Преображенка, з

м. Оріхова та м. Запоріжжя. Гарну незабутню та захоплюючу концертно-розважальну програму ввечері подарували гості з м. Оріхова.

До присутніх та гостей звернувся голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко зі словами:

- Таврійська громада живе і працює лише рік. Сьогодні ми зібралися, щоб відсвяткувати наші починання, показати, що в єдності наша сила. Кожен з нас хоче бачити нашу громаду процвітаючою, стабільною та сильною, а її громадян щасливими та забезпеченими.

Грамотами та винесенням подяк від сільського голови відзначено чимало активних людей: працівників шкіл, дитячих садків, лікарень, сільської ради, Таврійського будинку інвалідів, депутатів, підприємців, фермерів, одноосібників та інших.

Слова привітання пролунали також від в.о. старости с. Юрківка Кирила Глебенка.

З побажаннями найкращого до присутніх звернулися депутати Запорізької обласної ради Віталій Лупинос та Дмитро Зотов, які суттєво підтримують громаду в усіх її починаннях; голова Оріхівської районної ради – Каріна Дудніченко; голови Преображенської ОТГ – Володимир Сідун та Оріхівської ОТГ – Сергій Герасименко, котрі у своїх промовах визнали, що реформа децентралізації неминуча і працювати нелегко, але висловили готовність дружньої підтримки один одного у подоланні труднощів для утвердження і розквіту громад, та депутат Оріхівської районної ради – Олександр Салогуб.

 

 

 

За інформацією

Таврійської сільської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора