A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Персональна виставка Завгороднього А.М.

Дата: 19.08.2020 11:09
Кількість переглядів: 984

 < >

З початку літа в Таврійському сільському будинку культури діє персональна виставка професійного художника, нашого земляка Анатолія Завгороднього під назвою «Україно! Ти в моєму серці назавжди!». Графіка, ескізи, живопис увійшли до експозиції, серед яких є картини минулих років та зовсім нові роботи, які раніше ніде не експонувалися.

 

Відвідувачі виставки мають нагоду познайомитися з унікальними картинами художника, кольори яких, фактура та техніка виконання настільки високого рівня, що не залишається сумніву – це справжнє мистецтво.

 

Картини автора, в які вкладена часточка душі пронизані любов’ю до родини, до рідної землі, до України. В полотнах автора читається вся історія України: це і сива давнина яку охороняє ковила, і скіфські та половецькі кургани з монументальними кам’яними скульптурами, пейзажі рідної природи і найголовніша тема, якій автор присвятив найбільше картин - історія козацтва.

 

Насолодитися унікальними роботами приходили працівники установ та організацій, а також жителі Таврійської громади.

 

Відвідувачі приторкнулись до живописних зображень рідного краю та козацтва. Особливо їх вразила яскравість фарб, експресія картин, а також ідея, що проглядає з кожної картини – безмежна любов до рідної землі та її історії.

 

Кожна персональна виставка - це відкриття душі. Роботи художника зберігаються у фондах Оріхівського краєзнавчого музею, приватних колекціях, й навіть жителів інших міст України.

 

Шановний Анатоліє Михайловичу, зичимо Вам міцного здоров’я та творчого активного довголіття.

 

Виставка діятиме до кінця літа. Всіх бажаючих запрошуємо до Таврійського будинку культури, який працює щоденно, крім суботи та неділі, з 8.00 до 17.00 години.

 

Якщо Ви не можете відвідати виставку особисто, пропонуємо Вам переглянути віртуальну виставку картин та насолодитись роботами митця, а також почути розповідь самого автора картин про свої роботи та плани на майбутнє онлайн.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора