A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Оновлений зал боротьби з дзюдо готовий зустрічати вихованців

Дата: 18.08.2020 14:13
Кількість переглядів: 996

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» - це місце, де своє дозвілля проводять не тільки діти, а і їх батьки.

 

На базі закладу проходять заняття з волейболу, футболу, дзюдо, фітнесу, пілатесу, працює тренажерний зал - де кожний із присутніх знайшов заняття для душі і отримує задоволення від спорту.

 

Секція з дзюдо під керівництвом професійного тренера-викладача з великим досвідом роботи Віктора Зотова працює на повну та показує високі результати.

 

В ній тренуються талановиті діти, багато з яких досягли помітних успіхів у спорті і можуть похвалитися численними нагородами.

 

Завдяки підтримці та небайдужості наших спонсорів у цьому році проведений ремонт зали боротьби з дзюдо.

 

Висловлюємо найтепліші слова подяки нашим друзям -землекористувачам Андрію Кушніренку, Віктору Твердохлібу, приватному підприємцю Ірині Кот та іншим. Вдячні за розуміння наших проблем і таку необхідну нам сьогодні підтримку.

 

Тренер-викладач Віктор Зотов доклав всіх зусиль, щоб відремонтувати зал для тренувань та роздягальню.

 

Тепер стало набагато краще та затишніше. Ми впевнені, оновлений зал допоможе удосконалювати спортивну майстерність вихованців секції!

 

Дякуємо тренеру за терпіння і віру в спортивне майбутнє наших дітей, за наполегливість і докладання неймовірних зусиль в роботі секції.

 

Бажаємо нашим спортсменам нових перемог, натхнення і всього найкращого! Продовжуйте займатися спортом, ведіть активний спосіб життя, слухайтеся батьків і поважайте своїх вчителів!

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора