A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Свято Таврійської громади

Дата: 29.07.2020 10:56
Кількість переглядів: 1351

  День громади - особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить свій край, свої села, тих людей, чиєю працею воно створювалось. 28 липня Таврійський край відсвяткував четверту річницю утворення громади.

Цей день став своєрідним підсумком роботи за чотири роки – час, коли доводилося радіти успішним крокам, вчитися на власних помилках, формувати нову команду, шукати креативних людей з сучасним мисленням і розвиватися.

Працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» підготували святковий концерт.

Із теплими словами до жителів громади звернувся Таврійський сільський голова Микола Свириденко. Вітаючи всіх зі святом, він подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті громади. Також, побажав розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді. Виразив впевненість, що кожен житель громади внесе свій  внесок у загальний добробут і розвиток, запевнив, що зі сторони влади зробить усе, щоб підтримати перспективні та цікаві пропозиції та ініціативи.

З вітальним словом також виступив заступник сільського голови Олександр Трюхан.

Ведучі концерту, кумасі, Таміла Глебенко та Ірина Нагурна вітали теплими словами односельчан.

Свої виступи глядачам подарували творчі колективи художньої самодіяльності Центру культури: вокальний колектив «Зоряниця» (керівник Тетяна Темненко), вокально-інструментальний ансамбль «Креатив» (керівники Павло Попович та Оксана Данильченко), танцювальний  колектив будинку інвалідів; а також вокалісти Марина Канцуренко, Анастасія Кутейнікова.

Свято відбулося у прекрасній, доброзичливій атмосфері. Воно об’єднало всіх нас духовно, де по-справжньому відчуваєш підтримку своїх земляків і де наша громада вкотре довела, що ми дійсно одна дружна, надійна працьовита й весела сім’я. 

  

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

 

Фото, відеоматеріали Олексій Тверденко

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора