A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Волейбол просто неба та велопробіг до Дня молоді

Дата: 29.06.2020 10:14
Кількість переглядів: 1512

Зовсім не обов’язково їхати на море, щоб зайнятися одним з найпопулярніших пляжних видів спорту – волейболом…

 

Сьогодні легко можна знайти майданчик з чистим піском, який ідеально підходить для гри в пляжний волейбол.

Сонце, пісок, сітка і м’яч – ось і все, що необхідно для улюбленого мільйонами людей пляжного волейболу. А це вид активного відпочинку, яким таврійчани захоплені в теплу пору року.

28 червня на спортивному майданчику с. Юрківка Таврійської громади відбувся відкритий турнір з пляжного волейболу серед молоді громади, присвячений Дню молоді.

Пляжний волейбол вимагає від гравця стрибучості, рухливості, витривалості, сили, почуття м’яча, хорошої реакції і «ударної техніки». Пляжний волейбол є ідеальною спортивною дисципліною, в якій поєднуються не тільки спорт, а й відпочинок, не кажучи вже про командний азарт та ефектні битви на піску.

Справді, кожна команда складається лише з трьох людей, які не мають спеціалізації на нападників, захисників чи блокувальників – у пляжному волейболі потрібна універсальність.

В змаганнях приймали участь чотири команди: представники Молодіжної ради; команда сільської ради; команда Центру культури, дозвілля та спорту; активна молодь громади.

Команди наполегливо тренувалися, підбирали гравців і сьогодні влаштували змагання ще палкіші, ніж літнє сонечко.

Гравці мали чудову нагоду насолодитися гарячою грою, а глядачі активно вболівали за улюблену команду, засмагали, танцювали під запальну музику та спілкувалися у колі сім’ї, друзів і коллег.

За умовами змагань у складі команди грали три людини. Згідно жеребкування команди були розподілені на дві групи, де вони зіграли між собою. Команди, які посіли другі місця у групі змагалися у малому фіналі за ІІІ місце. А потім переможці груп зустрілися у фіналі.

Так, до фіналу потрапила команда сільської ради та команда Центру культури, дозвілля та спорту.

В результаті змагань молодь громади привітав Тарійський сільський голова Микола Свириденко, вручив грамоти та солодощі найактивнішій та спортивній молоді громади.

Переможці, а ними стала команда Центру культури, дозвілля та спорту -отримали в подарунок м?яча.

Вже доброю традицією стало влаштовувати в громаді велопробіг, який і сьогодні був організований Центром культури, дозвілля та спорту.

До фізкультурно-оздоровчого заходу долучилась молодь громади. Маршрут велопробігу охопив територію Таврійської громади.

Крім виховання патріотичного почуття до своєї країни, національної гордості, любові до рідного краю серед головних завдань заходу було популяризація велосипедного руху, пропаганда здорового і активного образу життя.

Шанувальники екотранспорту задоволені проведеним з користю часом.

Ось так різнобарвно пройшов цей святковий день, який об’єднав всіх нас духовно - у прекрасній, доброзичливій атмосфері.

Вітаємо з Днем молоді усіх молодих і завзятих!

День молоді це одне з найдинамічніших свят – адже молодим – скрізь дорога! Для вас відкритий увесь світ, все таке яскраве і сама любов править балом!

Будуйте плани і виконуйте задумане, всупереч усім труднощам! Мрійте і дійте!!!

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора