A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Скажи НІ наркотикам!

Дата: 26.06.2020 13:21
Кількість переглядів: 4110

Проблема наркоманії на сьогоднішній день є дуже болючою і потребує термінового вирішення. Наркоманія  – це тяжке, соціально небезпечне  захворювання. Особливо жахливо те, що  у найбільшій групі ризику є підлітки. Наше майбутнє – це наші діти, а вони особливо вразливі та піддаються впливу. І не важливо де Ви живете, хто Ваші батьки, друзі - кожен може стати наркозалежним.

Ми повинні розуміти, що наркоманія – хвороба не лише однієї людини. Від неї страждають рідні й близькі таких людей. Сумні батьківські очі, материнські сльози, втрата зв’язку між братами і сестрами, все це наслідки вживання наркотиків. Як тяжко матері дивитись в пусті, затуманенні очі своєї дитини і розуміти, що вона тебе не впізнає і їй важливо лише «кайф», та де знайти наступну «дозу».

Наркотичні  речовини зумовлюють розвиток психічної та фізичної залежності від них,  руйнують фізичне здоров’я. Людина, що вживає наркотичні речовини, дуже швидко деградує, вона втрачає свою особистість. Наркотики руйнують пам’ять, інтелект, пригнічують відчуття й емоції. Небезпеку становить будь – який наркотик, і, навіть, одноразове його вживання може виявитись достатнім, щоб  зруйнувати життя.

Будьте обережні і бережіть своїх дітей!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора