Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

УВАГА КОНКУРС!

Дата: 03.06.2020 10:33
Кількість переглядів: 446

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Таврійська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад структурних підрозділів виконавчого апарату Таврійської сільської ради:

  1. Служба   у  справах дітей  при  виконавчому  комітеті  Таврійської  сільської  ради Оріхівського  району  Запорізької області:

  1.1. начальник Служби – 1 од.;

  2. відділ освіти, культури, молоді  та  спорту Таврійської сільської  ради Оріхівського  району  Запорізької області:  

  2.1. начальник відділу  освіти, культури, молоді та спорту – 1 од.;

3. головний  спеціаліст - юрисконсульт  Таврійської сільської ради – 1 од.

4. Вимоги до кандидатів:

4.1. на посаду начальників відділів та головного спеціаліста: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи в органах  виконавчої влади не менше 3-х років, або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері.

5. Заяви про участь у конкурсі та відповідні документи від кандидатів приймаються до 24 червня 2020 року за адресою: с. Таврійське, вул. Центральна, 13, Таврійська  сільська рада, (кабінет № 3),  щоденно з понеділка по п’ятницю  з 8-00 год. до 16-00 год.,   субота, неділя – вихідні дні, довідки за телефоном: (061 41) 47280

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень