Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відзначаємо День Європи в Україні

Дата: 20.05.2020 11:45
Кількість переглядів: 522

«Європа це континент різних культур, релігійних та правових традицій, але, водночас, спільних цінностей. Ці цінності сприймає, а відтак і захищає Європейський Союз. Він заохочує співробітництво між європейськими кордонами, сприяє єдності при збереженні розмаїття».

День Європи – свято держав-членів Європейського Союзу. Співробітництво з Європейським Союзом залишається пріоритетним напрямком зовнішньої політики України на сучасному етапі. Згідно Указу Президента, в Україні урочисті заходи з цієї нагоди проводять щорічно у третю суботу травня.

 

З метою розширення знань з питань європейської інтеграції, отримання нової інформації про європейські країни бібліотекарі Таврійської громади ведуть активну роботу з висвітлення даної теми.

 

Так, книгозбірні громади поповнили свої книжкові фонди новими матеріалами про Європейський Союз.

З нагоди відзначення Дня Європи в Таврійській та Юрківській бібліотеках оформлено тематичні інформаційні куточки: «ЄС на книжковій полиці» у рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Яскраві та змістовні матеріали надані громадською організацією «Молодіжна альтернатива».

Відтепер у наших користувачів є можливість отримувати нові знання про країни Європи, Європейський Союз, його історію та сучасність, принципи та можливості, які надає ЄС українцям.

Серед матеріалів – інформаційні видання та книжки-ігри, які стануть у нагоді в роботі з дитячою та юнацькою аудиторією.

Реалізуючи основну мету проекту, бібліотеки планують поширювати інформацію про ЄС, Європейські цінності і Євроінтеграцію України.

Заходи до Дня Європи проводяться задля виховання у молоді шанобливого ставлення до історії, культури, традицій інших країн та сприяння налагодженню й укріпленню зв’язків між українцями та європейськими народами.

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь