A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Яскрава перемога колективу «Ритм» у I Національному кубку з хореографії «Барви Європи-Київ 2020»

Дата: 17.02.2020 13:49
Кількість переглядів: 1819

Щойно закінчився I Національний кубок з хореографії «Бирви Європи-Київ 2020», який проходив у рамках «EURO FOLK» Україна» - «Таланти 21 століття» упродовж двох днів 15-16.02.2020 у столиці України.

Колективи з різних куточків країни демонстрували свій хореографічний талант, пластику та майстерність у численних напрямах та номінаціях, серед яких: народний танець, стилізований народний, сучасний естрадний танець, Street dance show, східний танець, бальний танець, Contemporary, Модерн, Джаз, вільна танцювальна категорія, естрадно-циркове шоу, класика, Демі класика.

Хореографічні постановки, навички, стиль оцінювали: голова журі Братоєва Маргарита - хореограф-постановник, Агафонов Віталій - хореограф-постановник, Жавжаров Валерій - суддя міжнародних фестивалів, суддя хореограф-постановник.

У I Національному кубку з хореографії «Бирви Європи-Київ 2020» 15.02.2020 року молодша група танцювально-хореографічного гуртку «Ритм» стала Лауреатом 1 ступеню у номінації «вільна танцювальна категорія» у віковій категорії baby 3-6 років з хореографічною композицією «Сніговики»:

Коломоєць Олександра

Лобурець Софія

Нєгматуліна Анастасія

Носенко Олександра

Онищенко Нікіта

Світлицька Еліна

Чернохлєбова Валерія

Ярмощук Аріна

Старша група танцювально-хореографічного гуртку «Ритм» стала Лауреатом 3 ступеню у номінації «вільна танцювальна категорія» у віковій категорії 10-12 років з хореографічною композицією «Санта»:

Аніщенко Діана

Герасименко Анна

Гулакова Даря

Лутаєва Вікторія

Петрова Сніжана

Разно Софія

Тіщенко Софія

Шульга Поліна

Всі вихованці отримали національні дипломи, медалі, а колектив відзначений кубком, Подякою та сувенірною продукцією, яка залишить спогад від участі у змаганнях.

Подяки отримали: Нєгматуліна Яна, яка допомагала в придбанні квитків, голова сільської ради Микола Свириденко за популяризацію хореографічного мистецтва, за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва дитячої і юнацької творчості талановитої молоді України.

Учасники та батьки прогулялися по Києву - Хрещатик, Майдан Незалежності, були на Алеї Героїв Небесної сотні, відвідали Арку дружби народів та легендарний міст Кличка.

Ця перемога є високою оцінкою хореографічного мистецтва колективу «Ритм» та професіоналізму їхнього керівника. Завдяки творчому запалу керівника танцювально-хореографічного гуртка Ганні Литвиненко юні танцюристи швидко засвоюють танцювальні навички, оволодівають сценічною культурою, у них є мотивація до навчальної діяльності. Це дає можливість вихованцям розкрити свої таланти і здібності, перевтілюватися у сценічні образи, вільно опановувати ази хореографічне мистецтво.

Колектив «Ритм» з творчим вогником і ентузіазмом вже почав готуватися до танцювальних змагань, які будуть проведені на протязі року.

Щиро вітаємо учасників танцювального гуртка «Ритм» та керівника з яскравою перемогою. Бажаємо їм творчої наснаги, нових перемог і високих результатів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора