A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

До уваги роботодавців!

Дата: 28.01.2020 11:49
Кількість переглядів: 785

Впродовж 20-31 січня поточного року триває масштабна всеукраїнська кампанія на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 22.01.2020 № 2313/0/1-20 про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами. 

         Робота із виявлення нелегальних працівників складатиметься із 3-х етапів:

  • інформаційної кампанії;
  • підготовчої роботи до проведення інспекційної кампанії;
  • інспекційної кампанії.

 

         До кінця січня цього року фахівці Управління Держпраці спільно з органами місцевого самоврядування, Державної податкової служби, Пенсійного фонду, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, місцевої державної адміністрації проводитимуть роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування.  Під час інформаційних заходів роботодавцям   доводитимуть до відома щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.  

         Заходи проводяться для підвищення відповідальності роботодавців під час виконання законодавства про працю та виявлення тих, які використовують неоформлену найману працю.

         Суб’єкти господарювання після таких роз’яснювальних візитів матимуть змогу добровільно оформити всіх працівників відповідно до чинного законодавства.

         Водночас звертаємо увагу, що після роз’яснювальних заходів працівниками контролюючих органів будуть проводитися перевірки зазначених суб’єктів господарювання щодо дотримання законодавства про працю. У разі виявлення порушень роботодавцям доведеться сплатити значні суми штрафів, передбачені законодавством за такі порушення.

        

         Інформаційна кампанія триватиме до 01.02.2020 року.

 

Виконавчий комітет Таврійської сільської ради

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора