A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ДО УВАГИ! Приписка юнаків 2003 року народження

Дата: 13.01.2020 11:54
Кількість переглядів: 959

Відповідно до статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» в січні – березні 2020 року проводиться приписка юнаків 2003 року народження.

Явці для приписки підлягають всі громадяни, які народились з 01 січня по 31 грудня 2003 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Таврійської ОТГ, а також громадяни старшого віку, які не були приписані раніше.

Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути до Оріхівського РВК за адресою: м. Оріхів вул. Запорізька,57, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовних дільниць на час, необхідний для її проходження та забезпечити їх своєчасну явку.

Що таке приписне посвідчення? Це не лише папір, про який запитують при вході до військового комісаріату. Це важливий і необхідний документ:
 

– для реєстрації місця проживання, містить дані про готовність юнака виконати свій військовий обов’язок,

- для подачі документів у вищий навчальний заклад для здобуття освіти,

- при працевлаштуванні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора