Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Запрошує в гості Святий Миколай»

Дата: 20.12.2019 08:11
Кількість переглядів: 1930

Відкриття новорічно-різдвяних свят в Таврійській громаді

 

День Святого Миколая – свято, на яке чекають усі діти, а можливо і дорослі. Щороку приходить Святий Миколай у кожну хатину з дарунками для всіх чемних і добрих діточок. Для малечі він стає чарівною казкою, здійснюючи бажання та мрії.

19 грудня в приміщенні Таврійського сільського будинку культури відбувся театралізований захід «Запрошує в гості Святий Миколай», підготовлений працівниками Центру культури, який став справжнім подарунком для всіх.

 

Погасло світло у залі, відкрилася завіса і глядачі поринули у світ неймовірної казки.

Переповнений глядацький зал, затамувавши подих, чекав на виступи казкових героїв. Головні ролі в казці майстерно виконували: Ангели – Ганна Литвиненко та Ганна Чирко, Баба Яга – Анна Тарасенко, Святий Миколай – Євген Носенко, Сніговик – Олександр Салтиков, Хатинка – Наталія Вольвач.

 

Кожен вихід героїв супроводжувався гучними оплесками та вигуками глядачів.

Особливу казкову атмосферу та реалістичне відображення сюжетної лінії вдало підкреслили майстерно зроблені декорації. 

 

Присутні милувалися танцями та піснями творчих колективів. Номери художньої самодіяльності вразили своєю майстерністю та барвистими костюмами.

Усі учасники, від найменшого до найстаршого, намагалися показати своє уміння, створюючи єдність номерів та дійства.

 

Свої виступи глядачам подарували творчі колективи художньої самодіяльності: танцювальний колектив «Ритм» (керівник Ганна Литвиненко), танцювальний колектив «Колорит» (керівник Анна Тарасенко), вокальний колектив «Дзвіночки» (керівник Ірина Нагурна); а також вокалісти Юлія Пилявська, Діана Яковлєва, Кушніренко Кіра.

Діти написали багато листів Святому Миколаю, які кинули в чарівну скриньку. Але один сподобався йому найбільше. Його автор, Зубковська Анастасія, отримала від Миколая подарунок.

 

На свято завітав сільський голова Микола Свириденко, який засвітив святкову ялинку новорічними вогниками. Він привітав дітей зі світлим святом Миколая Чудотворця побажав дітям здоров’я, миру, сил і терпіння до подолання життєвих труднощів. Учасникам заходу подарував солодкі подарунки.

 

Присутні також мали змогу переглянути тематичну виставку виробів вихованців гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Зимові дива», оформлену керівником гуртка Тамілою Глебенко.

 

Свято вдалося на славу! 

 

Вітаємо всіх зі святом. Нехай Святий Миколай освятить Вас найкращими людськими чеснотами, благословить на добрі справи, принесе злагоду Вашим родинам.

Бажаємо здоров’я, добра, миру, достатку, щастя, радості та великої духовної благодаті.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень