A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відбулися заходи до Всесвітнього дня дитини

Дата: 22.11.2019 20:02
Кількість переглядів: 1352

У 1954 році Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику святкування Всесвітнього дня дитини як дня світового братерства і взаєморозуміння дітей, присвяченого діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

 

Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги широкої громадськості, організацій та установ спрямованої на благополуччя дітей в усьому світі.

 

22 листопада до Всесвітнього дня дитини в с. Юрківка працівниками комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» був проведений концерт з нагоди святкування даного свята.

 

У заході взяли участь голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Трюхан, які привітали всіх присутніх зі святом, побажали дітям та батькам здоров’я та мирного неба.

 

Свої виступи глядачам подарували дитячі творчі колективи художньої самодіяльності Центру культури: танцювальний колектив «Ритм» (керівник Ганна Литвиненко), танцювальний колектив «Колорит» (керівник Анна Тарасенко), вокальний колектив «Дзвіночки» (керівник Ірина Нагурна); а також вокалісти Юлія Пилявська, Світлана Акулова; гуморист Максим Катруша.

 

Присутні також мали змогу переглянути виставку виробів вихованців гуртка декоративно-прикладного мистецтва, оформлену керівником гуртка Тамілою Глебенко. Вироби юних майстрів викликали чимало захвату з боку гостей, а головне вони показали, як з допомогою мистецтва можна відобразити красу рідного краю та культуру цілої держави.

 

Гості свята були приємно вражені, зарядились позитивною енергією та отримали багато позитивних емоцій.

 

У Всесвітній день дитини ми приєднуємося до цієї славної ініціативи і вітаємо всіх наших дітей! Вітаємо всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в цьому юному середовищі! Зі святом Вас, і нехай цей день залишить у Вас тільки приємні спогади!

 

Захист дитинства у цілому світі
Це – місія честі, любові, добра.
Заради майбутнього треба нам жити,
Прекрасне і вічне нехай не вмера.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора