A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

"День працівників соціальної сфери"

Дата: 31.10.2019 15:39
Кількість переглядів: 1211

          У першу неділю листопада країна відзначає День працівників соціальної сфери - людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія.

30 жовтня 2019 року в КУ «Центр надання соціальних послуг» Таврійської сільської ради урочисто відзначили це професійне свято.

          З привітальним словом до працівників центру звернулася директор КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради Надія Кернична, яка наголосила, що покликання соціальних працівників - розділяти труднощі і радість вразливих людей. Побажала не розгубити тієї душевної доброти, якою наповнені серця людей цієї непростої професії, не втратити віри в краще , не дивлячись на всі проблеми, що стають на шляху допомоги і співчуття!

            Соціальні робітники та спеціалісти КУ «ЦНСП» приймали вітання від голови Таврійської сільської ради Миколи Свириденка, який відзначив, що соціальний захист  - це особлива галузь, яка найближче стоїть до наших людей. Саме працівники соціальної сфери допомагають вирішувати   проблеми літніх людей, інвалідів, безробітних, багатодітних сімей та одиноких громадян, надають підтримку та увагу.

            Від імені голови Комишуваської ОТГ Юрія Карапетяна до присутніх  звернувся начальник відділу культури, молоді та спорту Комишуваської селищної ради Анатолій Лазько, який висловив слова глибокої поваги та вдячності усім представникам соціальної сфери громади за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами жителів територій.

           Грамотами та подяками сільської та селищної рад за вагомий особистий внесок у виконанні завдань соціального захисту населення, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників соціальної сфери було нагороджено кращих працівників центру Мозгін Тетяну Валентинівну, Іващенко Валентину Вікторівну, Дейкун Жанніу Євгеніївну, Мірченко Людмилу Станіславівну, Руцьку Лілію Вікторівну, Приходько Галину Володимирівну, Лугову Любов Валентинівну, Зачепило Тамару Миколаївну, Герасименко Тамару Вікторівну.

 

 

 

За інформацією КУ «ЦНСП»

Таврійської сільської ради

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора