Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

  Профілактичний рейд «Дитина в родині»

Дата: 22.10.2019 15:28
Кількість переглядів: 1529

     Одним з головних напрямків діяльності соціальних служб завжди була і є робота з сім’ями та дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах. Завдання, яке поставлено державою перед соціальними службами -не вилучати дитину з сім’ї, а подолати неблагополуччя і кризу в сім’ї, допомогти батькам виправитися, надати їм соціально-правову допомогу  і не допустити виходу дитини з родини.

       17 жовтня 2019 року  спеціалістами відділення соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр надання соціальних  послуг» Таврійської сільської ради спільно з начальником Оріхівської районної служби у справах дітей райдержадміністрації та депутатом Таврійської сільської ради обстежено умови проживання багатодітних сімей, дітей, що виховуються у сімейних формах виховання та сімей, які  опинилися у складних життєвих обставинах,  проживаючих на території Таврійської ОТГ.

       Під час рейду було здійснено обстеження умов проживання 11 сімей, в яких зростає 41 дитина

       З батьками проведено роз’яснювальну роботу щодо належного виконання ними батьківських обов’язків по відношенню до дітей, попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків, надано рекомендації щодо виховання та догляду за дітьми.

     У ході спілкування з батьками та опікунами було наголошено на посиленні контролю за дітьми, а саме щодо заборони перебування дітей у нічний час у місцях відпочинку та закладах дозвілля, недопущення вживання дітьми алкогольних, токсичних та наркотичних речовин, дотримання правил безпечного поводження у побуті та на дорозі. Окрім того, спеціалістами було надано роз’яснення щодо юридичних та соціальних питань, які цікавили батьків.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень