A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

   Відбувся мітинг з нагоди Дня захисника України

Дата: 15.10.2019 10:52
Кількість переглядів: 1073

     14 жовтня, у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем українського козацтва, в Україні відзначається День захисника України – з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві. 

У цей день в селі Таврійське, на центральному кладовищі, відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятника воїна антитерористичної операції  Олександра Тинянова, приурочені Дню захисника України.

Вітаючи наших воїнів-захисників, згадали всіх тих, хто віддав своє життя, виборюючи свободу й незалежність нашої  України протягом всієї багатостраждальної її історії – і в часи царського поневолення, і в буремні 20-30-ті роки ХХ століття, в часи Другої світової війни та  в наш  жорстокий і неспокійний час.

До пам’ятника полеглого бійця прийшли представники органів місцевого самоврядування, громади.  Вшанували пам’ять загиблого бійця-патріота, котрий до кінця виконав свій обов’язок, зберіг вірність військовій присязі, рідному народу, Батьківщині, родині.

Зі словами скорботи виступив голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко.

Присутні схилили голови перед світлою пам’яттю Олександра Тинянова і подвигом славних синів України – героїв антитерористичної операції на Сході України, які загинули, вшанували їх хвилиною мовчання та поклали квіти до могили бійця-патріота.

Кожен із загиблих воїнів залишиться у нашій пам’яті,  вдячність за їхній подвиг житиме у серцях українців.

На Сході нашої країни точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Але ми знаємо, що ми – єдині, що перемога буде за нами. Єдина Україна – іншого шляху у нас немає.

Саме за це воювали в АТО та зараз в ООС воюють наші герої. На полі битви – захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку-Україну.

Ми всі бажаємо і молимося за те, щоб не гинув ніхто, та хочемо висловити слова вдячності всім, хто захищав і захищає Україну в боях.

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора