Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Урочисті проводи призовників осіннього призову

Дата: 08.10.2019 10:03
Кількість переглядів: 1408

7 жовтня 2019 року  в Оріхівському районному будинку культури відбулася урочиста церемонія проводів призовників цьогорічного  осіннього призову на строкову службу до лав Збройних сил України.

З території нашої громади на строкову військову службу призвані:  Нестеренко Станіслав,  Романов Вадим (с. Таврійське), Онищенко Владислав (с. Юрківка).

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили керівники різноманітних структур району, голови територіальних громад,  районний військовий комісар Оріхівського РВК, настоятелі церкви, які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України .

Від Таврійської об’єднаної територіальної громади майбутніх захисників України  привітав голова сільської ради  Микола Свириденко. Очільник громади побажав юнакам  гідно опанувати військову науку і повернутися до домівки здоровими, дорослими і змужнілими.

У ході церемонії новобранцям вручили подарунки.

Служба в армії, яка є важливим моментом життя кожного призовника, безперечно, стане для них цікавою сторінкою життя, адже лави Збройних Сил України – це справжня чоловіча школа мужності та доблесті, наполегливості та гарту, честі та совісті.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень