A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

З повагою і любов’ю

Дата: 02.10.2019 11:12
Кількість переглядів: 1437

Якщо молодість можна порівняти з весною, то осінь - це пора людей поважного віку. В цю пору людина починає, як і в природі,  збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя дають віддачу, приходить справжня мудрість життя,  людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги.
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Таврійської сільської ради працює з людьми поважного віку  і намагається, щоб вони відчули їх турботу.

Тому 01 жовтня 2019 року відбувся захід до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів України, куди були запрошені громадяни, яких обслуговує центр, а також громадяни поважного віку нашої громади.

Свято розпочалося з поздоровлень сільського  голови Таврійської ОТГ Миколи Свириденка , який завітав із солодкими подарунками, та  побажав присутнім  міцного здоров’я, щасливої долі , спокою, радості, добра і віри в краще життя.

Найкращі номери художньої самодіяльності подарували артисти КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради ( Анна Тарасенко, Оксана Данильченко, Марина Канцуренко та Анастасія Кутейнікова, Олег Бут).

         Після концертної програми всіх запросили до святкового столу з бутербродами та солодощами, який був організований КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради за підтримки голови Таврійської ОТГ Миколи Свириденка.

Хочемо зазначити, що в цей день – День ветерана, не всі громадяни поважного віку, які отримують послуги в Центрі,  змогли відвідати захід. Вони вдома приймали щирі вітання від голови Таврійської ОТГ Миколи Свириденка, директора КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради Надії Керничної та завідувача відділення соціальної допомоги вдома Оксани Таран, та отримали продуктові набори.

Люди старшого покоління - джерело народної мудрості і їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передали у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя. Вони заслужили поваги, бо все свідоме життя дарували та випромінювали душевне тепло навколо себе, зігрівали людські серця  щирістю та ласкою. І ми не залишимо їх без нашої уваги та допомоги.

 

За інформацією КУ «ЦНСП»

Таврійської сільської ради.

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора