A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

День фізичної культури і спорту в Таврійській громаді відзначили велопробігом

Дата: 13.09.2019 09:29
Кількість переглядів: 1209

13 вересня в Таврійській громаді пройшов осінній «Велодень», який став уже другим в цьому році.

З нагоди відзначення в Україні Дня фізичної культури і спорту з ініціативи комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради Запорізької області за підтримки Таврійської сільської ради та КЗ «НВК «Перспектива» було організовано велопробіг.

До заходу долучились учні 6-9 класів, працівники КЗ «НВК «Перспектива» та КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту». Участь у фізкультурно-оздоровчому заході взяло понад 50 шанувальників еко транспорту.

Право оголошувати старт було надано голові Таврійської сільської ради Свириденку Миколі Олександровичу, який привітав всіх учасників зі святом та побажав гарного настрою.

Очолював колону велосипедистів викладач Євген Носенко, замикаючими були працівники Центру культури Віктор Зотов та Людмила Агапова.

Маршрут велопробігу охопив територію Таврійської громади. Учасники стартували від подвір’я КЗ «НВК «Перспектива» с. Таврійське та їхали в напрямку с. Юрківка. Зупинившись біля Юрківської сільської ради, вирушили в зворотному напрямку. Фінішували  біля КЗ «НВК «Перспектива» під гучні оплески вболівальників.

Крім виховання патріотичного почуття до своєї країни, національної гордості, любові до рідного краю, головні завдання заходу - популяризація велосипедного руху, пропаганда здорового і активного способу життя.

Всі учасники задоволені проведеним з користю часом.

Організатори «Велодня» дякують усім, хто долучився до заходу.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора