A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Участь у III Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «KIRILLOVKA-FEST»

Дата: 06.06.2019 13:08
Кількість переглядів: 933

Фото без опису25 травня 2019 року в смт. Кирилівка Якимівського району Запорізької області проходив ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «KIRILLOVKA-FEST».

У фестивалі взяли участь таланти Таврійської громади - солісти Вікторія Маліборська, Юлія Пилявська та танцювальний колектив «Ритм» КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».

 Вікторія Маліборська з піснями «Добрий ранок, Україно» та «Здесь и сейчас» (керівник Людмила Мельник) стала лауреатом ІІІ ступеня у номінації «Вокальне мистецтво». Нагороджена медаллю та дипломом.  

Юлія Пилявська з піснями «Сто відсотків щастя» та «Над Україною» (керівник Ірина Нагурна) стала лауреатом ІІ ступеня у номінації «Вокальне мистецтво». Нагороджена пам’ятною статуеткою та дипломом. 

Танцювальний колектив «Ритм» (керівник Ганна Литвиненко) став лауреатом ІІІ ступеня у номінації «Хореографічне мистецтво» з хореографічними композиціями «Міккі» та «Царівни». Нагороджений пам’ятною статуеткою, таріллю та дипломом.

Керівники учасників фестивалю нагороджені подяками за вагомий внесок у збереження та розвиток традицій української національної культури та виховання нового творчого покоління талановитих людей України.

Велика подяка батьківському комітету за участь в організації поїздки.

Дякуємо нашим талановитим дітям за любов до вокалу та хореографії, бажаємо нових творчих злетів.

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора