A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Всесвітній день охорони навколишнього середовища

Дата: 05.06.2019 12:55
Кількість переглядів: 3604

Традиційно Україна, як і весь світ, 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря.

З даної теми 05 червня в Таврійській бiблiотецi проведена Еко-година. Захід проведено у формі екологічного уроку під назвою «Неси добро у світ природи». На нього були запрошені учні 1-4 класів, які знаходяться на пришкільних майданчиках.

Завідувач бібліотеки Л.І. Логвін розширила знання про довкілля юних читачів, ознайомила з правилами поведінки на природі. Розповіла про загрозливу екологічну ситуацію в Україні, а яскраві фотоілюстрації доповнили її розповідь образністю та емоційністю.

Діти приймали активну участь в обговоренні проблем, повязаних з охороною навколишнього середовища: розповідали про свій особистий вклад в охорону природи, відгадували цікаві загадки про природні явища, тварин та рослини.

Для більш детального ознайомлення з темою в бібліотеці оформлено книжкову виставку «Світ великий, світ цікавий».

Діти з великою цікавістю взяли запропоновані книги і обіцяли відвідувати бібліотеку під час літніх канікул. А Людмила Іванівна в свою чергу пообіцяла, що залюбки прийде на допомогу допитливим користувачам, аби задовольнити їх прагнення до нових знань.

Цього ж дня в приміщенні Таврійського сільського будинку культури відбулися сеанси мультфільмів для учнів молодших класів та фільму для учнів старших класів на екологічну тематику.

В нашій незалежній державі сьогодні особливо гостро постало питання екологічного оздоровлення та охорони навколишнього середовища. Необхідно, щоб кожна людина пройнялась відповідальністю за долю природи.

Заходи, проведені в КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту», були спрямовані на те, щоб учні зрозуміли, що навіть найменша причетність кожного із нас до посадженого, виплеканого дерева є вагомою підтримкою життя на планеті як сьогодні, так і в майбутньому.

Цей день є прекрасною нагодою зробити хоча б один крок до покращення стану довкілля. 

І пам’ятаймо, що лише разом ми зможемо зробити довкілля чистішим, адже наше майбутнє залежить саме від нас!

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора