A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Заходи до Дня захисту дітей

Дата: 04.06.2019 12:23
Кількість переглядів: 928

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Працівники комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради Запорізької області запланували ряд заходів для організації дозвілля дітей Таврійської громади під час літніх канікул.

01 червня в приміщенні Таврійського сільського будинку культури відбувся показ комедійного сімейного мультфільму «Монстры на каникулах-3: море зовет».

На перегляд завітали не лише діти, а й дорослі. Майже повна зала глядачів з захопленням переглядала улюблений мультфільм.

Святкування дня захисту дітей чудова традиція, яка дарує дітям можливість наповнитись радістю, добротою, дружбою, а також навчитись допомагати один одному, діяти в команді.

03 червня відбулося відкриття дитячих оздоровчих майданчиків. На ганку Таврійського сільського будинку культури проведена ігрова розважальна програма для дітей, які знаходяться на пришкільних майданчиках. Своїми виступами присутніх порадували вихованці вокального гуртка «Дзвіночки» Центру культури.

Діти отримали море задоволення. Кожен, хто приймав участь в веселих іграх та конкурсах, мав можливість виграти цікаві призи.

У заході взяв участь голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко, який привітав всіх присутніх з Днем захисту дітей, побажав дітям та батькам здоров’я та мирного неба.

Діти були задоволені тим, що могли із користю провести час зі своїми друзями, перебуваючи на відпочинку під час літніх канікул. А батьки, в свою чергу, дякували організаторам за те, що вони подарували їхнім дітям години гарного настрою.

Зичимо вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора