A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітання ветеранів Великої Вітчизняної Війни

Дата: 08.05.2019 10:50
Кількість переглядів: 1183

У Таврійській громаді вже стало доброю традицією напередодні Дня Перемоги і Дня Пам’яті та Примирення  шанувати ветеранів війни. Не став винятком і цей рік.  7 травня 2019 року голова Таврійської сільської ради  М. Свириденко, депутат Запорізької обласної ради В. Лупинос та голови ветеранських організацій Таврійської ОТГ  Т. Тітова та  К. Назаренко відвідали і привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни.

На жаль, з кожним роком ветеранів Другої світової війни стає дедалі менше. На сьогоднішній день у нашій громаді залишилось чотири учасника бойових дій.

Представники влади, бажаючи ветеранам міцного здоров’я і довгих років життя,  вручили їм продуктові набори, квіти, листівки та грошову допомогу.

Ми маємо пам’ятати про подвиг тих ветеранів, кого вже немає серед нас, і цінувати досвід живих, що передають естафету мужності молодим воїнам, які сьогодні змушені взяти до рук зброю, захищаючи цілісність України.

Бажаємо всім ветеранам та захисникам Вітчизни: міцного здоров’я,  довгих років життя, мирного неба над головою,  щастя та злагоди.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора