A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Безкоштовний тренінг «Сертифікація виробництва за міжнародним стандартом GLOBALG.A.P.»

Дата: 23.04.2019 13:41
Кількість переглядів: 515

Запорізька торгово-промислова палата засвідчує Вам свою повагу та запрошує прийняти участь у безкоштовному тренінгу проекту Міжнародного Торгового Центру (ІТС) «Сертифікація виробництва за міжнародним стандартом GLOBALG.A.P.», який відбудеться 14 – 15 травня 2019 р. 
 


З 2019 року Проект Міжнародного Торгового Центру (ІТС) розпочав свою роботу на території Запорізької області та допомагає малим і середнім виробникам, переробникам свіжих овочів і фруктів підвищити конкурентоспроможність, інтегруватися в національні та глобальні ланцюжки створення вартості, відкрити доступ до нових ринків з фокусом на ринки ЄС. Проект фінансується Посольством Швеції в Україні та реалізується ІТС у тісній співпраці з національними партнерами проекту. 
 
Експерти Проекту презентують систему правил та принципів стандарту GlobalG.A.P.; пояснять основні завдання сертифікації для виробників свіжої продукції; розповісти, навіщо і як сертифікувати виробництво, які переваги можна отримати завдяки такому сертифікату; на практиці ознайомити учасників з об’єктами, підготовленими та організованими відповідно до вимог стандарту GLOBALG.A.P. Захід відбудеться 14 травня 2019 року в конференц-залі Запорізької торговопромислової палати, за адресою: бульвар Центральний, 4. Початок реєстрації о 9.30. 15 травня - на базі ТОВ «САДИ ДНІПРА» (Дніпропетровська обл., с. Пiдгороднє). Детальна програма тренінгу додається. 
 
Участь в семінарі безкоштовна. 
 
Реєстрація обов'язкова за посиланням   https://goo.gl/forms/CCCCjm8tMNXywm2g2 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора