A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Тобою починається весна»

Дата: 09.03.2019 10:52
Кількість переглядів: 1163

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, одягаючись у зелень, квітнуть дерева. І не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, набирає сили, жінок усього світу вітають із чудовим святом 8-го Березня.

Напередодні цього весняного свята в Таврійському сільському будинку культури 07 березня 2019 року відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня – 8 березня, який підготували працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».

На початку заходу голова Таврійської громади Микола Свириденко від імені усіх чоловіків привітав жінок із найжіночнішим святом весни і з побажаннями любові у серці, добробуту у кожному домі, миру та злагоди, вручив грамоти Таврійської сільської ради за особистий внесок у розвиток Таврійської об’єднаної територіальної громади.

В фойє будинку культури гості свята мали змогу переглянути виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» та «Писанковий рай», які представили вихованці опорної школи та філій КЗ «НВК «Перспектива».

Справжнім подарунком для жінок громади став святковий концерт, подарований творчими колективами будинку культури та будинку інвалідів, що відбувся під бурхливі оплески глядачів.

Завдяки аматорам культури кожна жінка відчула святковий настрій і теплоту привітань.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора