A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про надання соціальної допомоги вдома 

Дата: 06.03.2019 16:08
Кількість переглядів: 814

Батьки і діти, діти і батьки. Спочатку ти чекаєш народження своєї дитини, потім радієш її першому зробленому кроку, першому успіху,  проводжаєш на навчання або  заробітки і чекаєш звісточки чи нечастих відвідувань.

Самотність, довгі чекання стомлюють душу, зменшують жагу до життя, виснажують тіло. Людина все менше і менше має змогу доглядати за собою та потребує сторонньої допомоги.

Соціальний захист населення є одним із головних пріоритетів  в Таврійській сільській раді щодо забезпечення добробуту кожного жителя. Для цього в громаді створено Комунальну Установу «Центр надання соціальних послуг». Соціальні робітники центру надають безкоштовні послуги людям похилого віку, які залишилися без своїх рідних. Іншим категоріям  послуги надаються на платній основі, але старенькі обирають лише  найнеобхідніші  послуги, адже за все потрібно платити зі своєї, часто невеликої пенсії. Сьогодні відділення соціальної допомоги вдома нашого Центру  забезпечує надання соціальних послуг за місцем проживання 52 одиноким жителям громади, які не здатні до самообслуговування.

Закликаємо дітей та онуків! Якщо з тієї чи іншої причини Ви не можете бути поруч зі своїми старенькими батьками, знайдіть час, щоб скласти договір по догляду за своїми рідними, оплачуйте послуги, а соціальні робітники нашого Центру якісно доглянуть ваших близьких.

Є ще одна категорія людей похилого віку, яких ми не можемо взяти на безоплатний догляд тільки тому, що їх недолугі сини та доньки потоваришували з горілкою або наркотиками, безсоромно відбирають пенсію, виносять з дому речі на продаж, ще й ображають своїх батьків. Таким хочеться сказати: майте совість, знівечили життя собі, так пожалійте батьків. Схаменіться!  Станьте на облік до нарколога або відмовтесь від батьків, врешті решт, і ми будемо опікуватися ними без Вас.

Людина, що відпрацювала все своє життя, заслуговує кращої долі і соціально захистити її наш з Вами святий обов’язок.

Додаткову інформацію можна отримати за адресою: с. Таврійське, вул Центральна,40 (приміщення амбулаторії), електронна адреса:   сnsp@ i.ua,   вул. Центральна, 13, або за телефоном 47-2- 80 (соціальний інспектор с. Таврійське - Кісельова Світлана Олександрівна ), 47-6-27(соціальний інспектор с. Юрківка - Петренко Надія Михайлівна ).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора