A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Черговий факт незаконної вирубки дерев

Дата: 28.02.2019 15:00
Кількість переглядів: 1397

21 лютого 2019 року було зареєстровано громадське формування з охорони громадського порядку в Таврійській сільській раді Оріхівського району.

В ході патрулювання представниками громадського формування разом з представниками поліції, в ніч на 27 лютого2019 року, на околиці с. Юрківка було затримано порушника на місці вирубки.

Правопорушником виявився житель м. Оріхів. Його автомобільний причіп був завантажений деревиною, а саме колодами дуба. Чоловік при собі не мав жодних дозвільних документів, зізнався в неодноразовій вирубці деревини, яку збирався використовувати у власних потребах.

Наразі  причіп вилучено, а незаконно вирубану деревину доставлено до дитячого садочка, для опалення. Документи, які було складено правоохоронцями на місці злочину, направлено до Оріхівського відділку поліції для вжиття передбачених законом дій.

Шановні громадяни! Якщо Вам відомі факти незаконної вирубки лісу  або його транспортування чи продажу, одразу телефонуйте до поліції за телефоном «102», представникам громадського формування за телефонами «0505623298», «0977052263», адже така діяльність правопорушників шкодить довкіллю.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора