A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Танцювальний колектив «Ритм» прийняв участь у VIII Міжнародному відкритому фестивалі-конкурсі з хореографії "THE SPIRIT ART" у рамках проекту “Барви Європи” в м. Харків

Дата: 18.02.2019 08:22
Кількість переглядів: 1499

16 лютого 2019 року танцювальний колектив «Ритм» КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» з керівником Ганною Литвиненко взяв участь у VIII Міжнародному відкритому фестивалі-конкурсі з хореографії "THE SPIRIT ART" у рамках проекту “Барви Європи”, який відбувся у м. Харкові. У фестивалі приймали участь близько 70 колективів України, у цей день палац культури "Залізничник" гостинно приймав учасників, батьків та глядачів. Зі сцени виконано 167 танцювальних композицій.

За підсумками журі танцювальний колектив «Ритм» отримав диплом та став лауреатом ІІ ступеня в номінації «Вільна танцювальна хореографія» у змішаній категорії з хореографічною композицією «Міккі-маус».

Кожен учасник колективу отримав кубок та іменний диплом, це:

Гулакова Дар’я

Дондик Світлана

Кагала Антон

Коваленко Марія

Лутаєва Вікторія

Разно Софія

Тіщенко Софія

Шульга Поліна

Щиро дякуєм вихованцям за талант і любов до танцю, бажаємо нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. Зичимо батькам - пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам та не переймайтись невдачами. Нехай Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги, а їхня доля буде чистою й величною.

Батьківському комітету у складі Гулакової Інни, Разно Тетяни та Гужви Валентини ГО ТО «Таланти XXI століття» висловлює щиру подяку - за творчий підхід та активну участь у житті танцювального колективу «Ритм». 

Подяка висловлюється голові Таврійської сільської ради Свириденку Миколі Олександровичу за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва дитячої і юнацької творчості талановитої молоді України. Завдяки Вашій підтримці, розумінню ми зможемо і далі виховувати молодь, повну сил і прагнень до знань та творчості.

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора