A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

'' Вже стільки років проминуло, а пам'ять в серці б'є і б'є''

Дата: 15.02.2019 13:55
Кількість переглядів: 771

Під такою назвою  пройшла сьогодні героїко-патріотична година, яку провела Таврійська сільська бібліотека спільно з Таврійською філією КЗ '' НВК Перспектива''. Вона присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та З0 річниці виведення військ з Афганістану.

Афган - це рана, що не заживає... Учасниками тієї війни та інших локальних війн були 24 воїни нашої громади, на сьогоднішній день в живих залишилося - 17.  На території нашого села  Таврійське проживає 5 воїнів-афганців та 2 учасники інших локальних війн. Це:

 КОЛЕСНІК ГРИГОРІЙ МИХАЙЛОВИЧ

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ

 ПЕТРОВСЬКИЙ ОЛЕГ САВАТІЙОВИЧ

 ЧАУСОВ ВІКТОР ВАСИЛЬОВИЧ

 ШЕРШНЬОВ ВАЛЕРІЙ ПАВЛОВИЧ

 БУБЛИК ОЛЕКСАНДР ДАНИЛОВИЧ

 ЗАПОРОЖЧЕНКО МИКОЛА ВАСИЛЬОВИЧ

Ми пишаємося їхньою мужністю, героїзмом і дякуємо за чесне виконання військового обов'язку. ''АФГАНІСТАН БОЛИТЬ В МОЇЙ ДУШІ''- ці слова близькі тим, хто пройшов через пекельний вогонь війни, тим, хто чекав повернення своїх синів.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять наших воїнів земляків, які пережили страхіття війни, вижили там, та, нажаль, померли в наш час.

ДРОБНИЙ ВІКТОР ВІКТОРО

ДЯЧЕНКО СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ

ПИЛЯВСЬКИЙ КОСТЯНТИН МИХАЙЛОВИЧ

На заході прозвучали тематичні вірші, які декламували Діброва Катерина, Мороз Каріна та Шушко Альона, та прозвучали тематичні пісні: '' Не твоя війна'' у виконанні Маліборської Вікторії   і завершилася патріотична година піснею ''Молитва дитини за Україну'' у виконанні Діани Яковлєвої.

Фото без опису

 

                                  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора