A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Керівництво фіскальної служби області взяло участь у бюджетній сесії обласної ради

Дата: 22.12.2018 14:52
Кількість переглядів: 701

У Запоріжжі розпочалася двадцять шоста сесія Запорізької обласної ради сьомого скликання. У її роботі беруть участь керівництво Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, депутати, в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, представники інших територіальних органів виконавчої влади, правоохоронних структур та громадськості.

На сесії депутати планують ухвалити план роботи облради на наступний рік та прийняти обласний бюджет на 2019 рік.

Прогнозні обсяги доходів місцевих бюджетів Запорізької області на 2019 рік здійснені на підставі розрахунків, наданих Департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, Головним управлінням ДФС у Запорізькій області, Запорізьким управлінням Офісу великих платників податків ДФС та іншими державними відомствами.

Під час засідання також розглядатимуться інші важливі соціально-економічні питання регіону, у тому числі, про затвердження фінансових планів комунальних підприємств області та вирішуватимуться кадрові питання щодо керівництва деяких комунальних закладів і установ..

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

Фіскальна служба області та запорізький Бізнес-клуб розвиватимуть партнерство

 

Новий формат взаємодії між контролюючим органом та бізнес-спільнотою регіону визначили сьогодні учасники першого засідання Бізнес-клубу, створеного при Запорізькому обласному союзі промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал".

На зустрічі були присутні в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, президент ЗОСППР "Потенціал" Олександр Головко, керівники ЗОСППР "Потенціал", очільники запорізьких підприємств і приватні підприємці.

Презентуючи діяльність новоствореного Бізнес-клубу, Олександр Головко наголосив, що він має стати ефективним майданчиком для діалогу між органами влади і суб'єктами господарювання, а також реалізації спільних ініціатив бізнесу.

У свою чергу, Валерій Манько розповів про основні новації, які відбулися у фіскальній службі останнім часом, та запевнив у бажанні продовжувати партнерські відносини з підприємцями Запорізької області. Керівник фіскальної служби регіону побажав учасникам нового проекту активного розвитку та подальших успіхів.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

Валерій Манько: "Запорізькі платники все частіше обирають формат он-лайн взаємодії з фіскальною службою"

 

За одинадцять місяців 2018 року запорізькі платники податків надали до фіскальної служби понад мільйон податкових звітів. Із них в електронному вигляді надійшла 801 тисяча декларацій.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, на сьогодні в регіоні показник електронної звітності становить 76 відсотків.

Керівник фіскальної служби регіону наголосив, що більшість он-лайн сервісів доступні в "Електронному кабінеті", кількість користувачів якого постійно зростає. З початку року послугами кабінету скористалися 85,6 тисячі платників Запорізької області.

"Електронний кабінет" надає можливість отримувати інформацію із загальнодоступних реєстрів, автоматично заповнювати електронні документи, у тому числі, податкову звітність, отримувати довідки про відсутність заборгованості, про суми отриманих фізичними особами доходів, сплачених податків тощо.

Послуги "Електронного кабінету" (https://cabinet.sfs.gov.ua) доступні щоденно та цілодобово.

З докладною інформацією про електронні сервіси фіскальної служби можна ознайомитись за посиланням: http://sfs.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi/elektronni-servisi- .

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора