A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

3 грудня-Міжнародний день інвалідів

Дата: 03.12.2018 16:25
Кількість переглядів: 832

3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день інвалідів – це день боротьби людей з вадами здоров’я за свої права. Це символічне нагадування про обов’язок влади та суспільства перед людьми, яких доля позбавила повноцінного здоров’я.

Страшно і болісно говорити про сьогоднішнє нелегке життя людей з обмеженими фізичними можливостями. Чітких рецептів для душевного спокою і життя без болю ніхто не дасть, однак проходити без уваги і не помічати людей з фізичними вадами - це безбожно.  Всі погодяться з тим, що найдужче цих людей губить байдужість і жорстокість оточуючих, і що не тільки пігулками та мікстурами їх можна лікувати, часом привітне і лагідне слово краще заспокоює та втішає людей, додає їм надії та оптимізму, моральної підтримки та впевненості в своїх силах.

Щороку  ветеранська рада Таврійської громади на чолі з головою ветеранської організації с. Таврійське Тітовою Т.В., головою ветеранської організації с. Юрківка Назаренко К.В. та при дієвій підтримці сільського голови Миколи Свириденка організовує допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями, не залишаючи їх без уваги. В цьому році двадцятьом нашим особливим землякам  було вручено продуктові набори.

Щиро вдячні небайдужим місцевим підприємцям та землекористувачам за підтримку, чуйність і допомогу.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора