Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фіскальна служба "під мікроскопом": запорізькі студенти знайомились з роботою податківців

Дата: 26.11.2018 16:16
Кількість переглядів: 637

Нещодавно у Запорізькому національному університеті відбулась зустріч студентів-випускників з представниками фіскальної служби області, яка проходила в рамках проекту "Знайомство з потенційними роботодавцями".

Презентуючи діяльність відомства, начальник відділу комунікацій Головного управління ДФС у Запорізькій області Людмила Савченко докладно розповіла студентам про напрями діяльності фіскальної служби та можливості для їх професійної реалізації в органах ДФС.

Оскільки присутні студенти здобувають вищу освіту за економічним фахом, під час спілкування вони активно цікавились можливістю працевлаштування в органах фіскальної служби регіону. Майбутні бакалаври та магістри дізналися про умови проведення конкурсу, основні вимоги до кандидатів та джерела отримання інформації про наявні вакансії.

Наприкінці зустрічі було наголошено, що робота у фіскальній службі має чимало переваг. Зокрема, вона надає можливість долучитися до реформування відомства, набути унікального досвіду, у тому числі, від фахових професіоналів. Крім того, служба ДФС відкриває перспективи кар'єрного зростання та постійного саморозвитку.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

У Запорізькій області знищено 27 тисяч невикористаних акцизних марок

 

Співробітники фіскальної служби Запорізької області у складі спеціально створеної комісії знищили понад 27 тисяч невикористаних та непошкоджених марок акцизного податку.

Вони призначалися для маркування алкогольної продукції імпортного виробництва, але у зв'язку із підвищенням ставок акцизного податку їхні залишки підлягають знищенню через невідповідність нанесених на них сум акцизного податку.

Після проведення інвентаризації акцизні марки були знищені шляхом спалення на одному з промислових підприємств м. Запоріжжя.

Як зазначили фахівці фіскальної служби, ліквідація таких акцизних марок унеможливлює потрапляння та використання їх в незаконному виробництві та обігу підакцизної продукції.

Зазначимо, інвентаризація та знищення марок акцизного податку проводилась відповідно до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 року №1251.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

Запорізькі підприємства сплатили майже 219 мільйонів гривень "екоподатку"

 

Упродовж січня-жовтня поточного року підприємства Запорізької області направили до бюджетів 218,7 мільйона гривень екологічного податку, що на 30 мільйонів або на 16 відсотків більше, ніж торік (без показників великих платників, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Із загальної суми 98,4 мільйона надійшло до державного бюджету, понад 120 мільйонів отримали місцеві скарбниці.

Найбільші суми "екоподатку" забезпечили суб'єкти господарювання м. Енергодар – 176,5 мільйона, у Вільнянському, Запорізькому та Новомиколаївському районах сплачено 18,7 мільйона, у м. Запоріжжя – 13,5 мільйона, понад 2,6 мільйона перерахували підприємства м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів, майже стільки ж – платники м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів.

Станом на 1 листопада у Запорізькому регіоні нараховується понад 2,5 тисячі платників екологічного податку, які під час своєї діяльності забруднюють навколишнє середовище.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь